Uw IDEALE vakantiewoning te huur in Andalusië aan de Costa del Sol

Actuele WebCam foto’s Casa Romy

Hieronder een actuele foto en enkele actuele foto voorstellingen die automatisch gemaakt worden met de webcam van Casa Romy aan de Costa del Sol. Deze foto’s worden met een interval van 5 minuten gemaakt en bij de ‘Actule foto van nu’ wordt de laatste foto getoond. In de foto voorstellingen worden alle beschikbare foto’s van die dag getoond met een interval van 1 seconde. Wij denken dat u op deze manier een goed beeld krijgt van het uitzicht van Casa Romy en de actuele weersomstandigheden aan de Costa del Sol. De eerste en laatste foto’s van de dag worden in het donker gemaakt, en zijn door de grote afstand niet duidelijk. Maar bij de foto voorstellingen zal na een aantal foto’s het verloop van de zonsopgang te zien zijn en wordt alles veel duidelijker.

Wij wensen u veel plezier toe bij het kijken naar de foto en de foto voorstellingen.

Actuele foto van nu:

Actuele foto van het uitzicht bij Casa Romy.

Actuele foto (maximaal enkele minuten oud) van het uitzicht en de weersomstandigheden bij Casa Romy.

Foto voorstelling van vandaag:

Foto voorstelling van foto’s die vandaag met de webcam gemaakt zijn met een interval van 5 minuten van zonsopgang tot zonsondergang.

PS: Het kan voorkomen dat een foto of foto voorstelling niet of niet correct getoond wordt. De oorzaak hiervan is dat er dan iets is fout gegaan bij het versturen van de foto’s van de webcam naar de website. Meestal is de wat mindere internet verbinding aldaar daarvan de oorzaak. Onze excuses daarvoor.

Talen
DutchEnglishGerman