Uw IDEALE vakantiewoning te huur in Andalusië aan de Costa del Sol

Prijsinformatie Vliegtickets

Het voordelig boeken van vliegtickets is een lastige zaak. Het prijsbeleid van de diverse maatschappijen is nogal verschillend. Wij zelf vliegen meestal met Transavia of RyanAir. Onze ervaring is dat Transavia het voordeligst is indien u zo vroeg mogelijk boekt. RyanAir daar in tegen is meestal ca. 2 maanden van te voren het voordeligst.

Transavia vliegt vanaf Schiphol, Rotterdam, Eindhoven of Weeze (direct over de grens net onder Nijmegen) naar Malaga.

RyanAir vliegt vanaf Eindhoven, Maastricht en Weeze direct naar Malaga.

Met RyanAir kunt u eventueel kunt u ook vliegen naar Sevilla of Almeria. Beide zijn echter wel ca. 2-2,5 uur rijden van Casa Romy.

Let er bij het boeken ook goed op dat u de namen invult zoals dat ook in uw paspoort cq. identiteitsbewijs staat. Zeker RyanAir kan daar soms erg moeilijk over doen als dat niet overeen komt. Let ook op wat u wel/niet aanvinkt op de site van RyanAir. Ze proberen, op een slimme manier, om u opties te laten selecteren die u mogelijk helemaal niet wilt. Ze zijn over het algemeen de goedkoopste maar wees op uw hoede.

Als u het formulier hieronder invult en daarna klikt op de knop ‘Zoeken’, wordt u doorverwezen naar de site SkyScanner.nl. U krijgt dan een zeer compleet overzicht over de prijzen van vliegtickets van bijna alle maatschappijen. Waar mogelijk worden ook combinaties gemaakt van verschillende maatschappijen. Dit alles om voor u de voordeligste prijs te vinden. Deze service is volledig gratis en zonder extra kosten voor u.
Kijk ook op onze pagina Prijsinformatie Huurauto’s voor de voordeligste huurauto’s.

Talen
DutchEnglishGerman