Uw IDEALE vakantiewoning te huur in Andalusië aan de Costa del Sol

Ervaringen van huurders

Onderstaand vindt u ervaringen van onze huurders. Indien u gebruik heeft gemaakt van deze mooie vakantiewoning zouden wij het op prijs stellen wanneer u een bericht achter zou willen laten voor toekomstige huurders.

Onder aan deze pagina kunt u uw reactie achterlaten.

Als u Casa Romy nog niet heeft gehuurd, maar wel leuk vindt, klik dan op de ‘Vind ik leuk’ knop van Facebook hiernaast of doe dat op de pagina van Casa Romy op Facebook, daarmee doet u ons een groot plezier, en u blijft op de hoogte van alle gebeurtenissen bij Casa Romy.

Alvast bedankt,

Inge en Jan Slag

45 Reacties op Ervaringen van huurders van Casa Romy

  • Anyal Hendriks schreef:

    Wij hebben in mei 2018 een week jullie prachtige villa gehuurd. We hebben een super heerlijke week gehad. Het weer was lekker, de omgeving zo mooi, nog lekker groen. Het huis is zo mooi, alles is aanwezig. De kinderen waren erg blij met de goede WiFi. De omgeving is erg mooi, ’s morgensvroeg ruikt het zó lekker!
    Dan de eerste keer naar boven….het was vreselijk. Stijl, bochtig, harde en onverharde wegen, mooi uitzicht maar geen tijd om van te genieten. Als enige volwassene kon ik helaas het stuur niet overgeven aan een ander.
    De volgende dag eerst maar eens een app gedownload die met coördinaten werkt. Want nu moesten we de weg terug vinden zonder begeleiding. En dan toch maar op pad en ik moet eerlijk zeggen… het went enorm en na een paar dagen crosste ik de berg op en af. Dit moet je echt niet weerhouden om hier naar toe te gaan. Ik ben op veel verschillende plaatsen en in veel verschillende landen geweest met mijn kinderen maar ze zijn unaniem: Dit was de mooiste vakantie ooit!

  • Fam. Maurer schreef:

    Vielen Dank an Jan und Inge Slag, dass Sie Ihr wunderschönes Haus zur verfügung stellen, außerdem an das Team von Competa-online und im speziellen an Jörg für die super Betreuung. Wir haben uns, wieder einmal, sehr wohl gefühlt im Haus Romy. Alles hat gepasst, die Sauberkeit, der schöne Garten, die Ruhe dort oben…. Wir sind nach zwei Wochen mit Wehmut abgereist, und kommen hoffentlich bald wieder.

  • Fam. Neff schreef:

    In dieser Finca ist alles vorhanden was man braucht es fehlt nichts! Die Finca ist seht privat man kann sich super erholen. Wenn wir wieder nach Andalusien reisen werden wir diese Finca wieder buchen…Wir haben uns sehr wiohl gefühlt und richtig gut erholt…Danke

  • Beate B. schreef:

    Liebe Inge und Jan,
    Liebe Danja und Jörg,

    wie immer haben wir und sehr wohlgefühlt und das nicht nur wegen des schönen Wetters. Da wir Casa Romy schon öfter gebucht haben, gibt es auch diesmal als größtes Lob nur zu sagen: “Wir kommen gerne und ganz sicher wieder”

    Beate und die Mädels

  • Ron en Marianne schreef:

    Wij hebben vanaf eind augustus 3 weken in dit mooie, complete huis doorgebracht. Schitterend uitzicht en heerlijk rustig. Echt genoten.
    Een aanrader.

    Groeten,

    Fam. de Ruiter

  • Tanja schreef:

    Begin augustus hebben we 2 weken gebruik gemaakt van Casa Romy. Het was heerlijk! Rustig, schoon, airco, super uitzicht en een heerlijk zwembad. Wat wil je nog meer.

    Wij kijken met veel plezier terug op ons verblijf in Casa Romy!

    Jan en Inge dank jullie wel!

    Grtz,
    Tanja

  • Sven-Olaf B. schreef:

    Der Urlaub auf der Casa Romy hat uns sehr gut gefallen. Das Haus ist einfach herrlich ruhig in den Bergen gelegen. Der Ausblick auf die Küste und Torre del Mare sind unbeschreiblich schön – insbesondere Abends haben wir das oft genossen. Das Haus und die Gartenanlage sind hervorragend ausgestattet und bestens gepflegt. Auch die Betreuung vor Ort (Empfang und Pool-Pflege) haben bestens geklappt.

    Wir waren froh einen etwas leistungsstärkeren Mietwagen zu haben, um den doch teilweise recht steilen und engen Weg zur Casa Romy ohne Probleme zu bewältigen. Aber am Ende haben wir als norddeutsche Flachlandtiroler jede Auf- und Abfahrt zum und vom Haus sehr genossen!

    Wenn wir wieder in Richtung Andalusien aufbrechen, dann ist dieses Haus auf jeden Fall schon mal gebucht! Und auch freunden werden wir diese tolle Unterkunft auf jeden Fall weiter empfehlen.

  • Peter en Gerry schreef:

    Beste Inge en Jan,
    Voor de 4e keer alweer hebben wij weer heerlijk genoten van jullie mooie en zeer goed onderhouden (complimenten) casa. Terwijl het in Nederland druilerig weer was hebben wij elke dag heerlijk in de zon kunnen liggen en volop van het zwembad gebruik gemaakt. En wat is het toch een schitterend uitzicht! Zalig! Wellicht tot een volgende keer!
    Groeten Peter en Gerry

  • Christa und Rolf schreef:

    Liebe Inge und lieber Jan,
    wir waren vom 20. Februar bis 17. März wieder in Euerem schönen Ferienhaus. Es war gut, dass Ihr uns Olivenholz für den Kamin besorgt habt. Die Temperaturen lagen am Tag bei 15°C und in der Nacht bei 8°C. Wir haben täglich geheizt. Für uns Wanderfreunde waren die schneebedeckten Gipfel besonders reizvoll. Wir hatten eine gute Zeit in Casa Romy und haben uns wieder sehr wohl gefühlt.

  • Karlijn de V schreef:

    Goede avond,

    Wat genieten we heerlijk hier in jullie huisje.

    Groetjes,

    Karlijn de V. en fam.

  • Hanny R schreef:

    Wij zijn alweer een weekje thuis, na ons verblijf in Casa Romy.
    We hebben het heerlijk gehad. Genoten van het mooie weer en natuurlijk van jullie fijne woning waar het aan niets ontbrak. We komen zeker nog eens terug.

  • Danielle en Reno schreef:

    Van 26 juli tm 8 augustus 2014 hebben wij de villa gehuurd. Een fantastische nette villa met een geweldig uitzicht. Het zwembad is superschoon en de villa is van alle gemakken voorzien! De weg naar boven toe is wel even een klim, maar dat went wel.
    Wij hebben in ieder geval een heerlijke vakantie gehad met super zonnig weer! Dank voor de goede zorgen!!

  • Fam. Donners schreef:

    Wij zijn voor de 3e keer voor 2weken naar ons favoriete paradijsje vertrokken en hebben weer heerlijk genoten. We troffen de villa brandschoon aan, dus het vakantiegevoel was er weer meteen. Omdat Jan en Inge op loopafstand nog een villa verhuren zijn we met 2 gezinnen gegaan. Overdag je privacy en met uitstapjes en ’s avonds toch lekker gezellig samen. Echt ideaal!
    Met dank aan Hubert voor alle goede zorgen en wellicht weer tot ziens!
    Fam. Donners

  • Sabi schreef:

    Vandaag, donderdag 1 mei 2014, zitten we alweer aan de vooravond van onze terugreis. We hebben een heerlijke week achter de rug in Casa Romy. Wat een fantastische plek met een grandioos uitzicht en een heerlijke rust. We hebben schitterend weer gehad en leuke plaatsen in de buurt bezocht, zoals Nerja en Frigiliana. Onze huurauto, een Ford C-Max, had geen moeite met de steile gedeeltes in de klim naar het huis toe. Het was de eerste dag wel even zoeken, maar na een telefoontje aan Hubert waren we er zo. Na een paar keer leer je de weg kennen en stelt het weinig voor, dus laat je niet terugschrikken hierdoor. Het huis is van alle gemakken voorzien, het zwembad is heerlijk, alles is schoon en netjes, kortom een echte aanrader. Inge en Jan, jullie mogen trots zijn op deze casa, van ons een dikke 10!

    Irma, Ineke, Ruud, Sabi

  • Jan en Renate , Henk en Rita schreef:

    Beste Inge en Jan,

    Voor de tweede keer mogen genieten van jullie prachtige huis.
    We wisten al hoe mooi het was, toch waren we weer onder de indruk.
    De weg is tijdens ons verblijf een groot stuk ge-asfalteerd, alleen het laatste stuk nog niet.
    Heerlijke 14 dagen gehad, we komen terug!
    Hartelijke groeten,
    Jan en Renate, Henk en Rita

  • Raymond en Mabel schreef:

    Wij hebben van 16-08 tm 01-09-2013 heerlijk genoten van onze vakantie, maar zeker ook van Casa Romy. Een prachtig huis, van alle gemakken voorzien, met een top ligging en fantastisch uitzicht. Heerlijke bedden met een goed werkend airco op de slaapkamers, nachtrust gegarandeerd. Om het huis groeien de amandelen, cactusvruchten, vijgen, druiven en andere soorten in het wild. Heerlijk van gesmuld. Ook de bbq hebben we veelvuldig gebruikt! Onze huur Polo 1.0 was prima in staat om de heuvel te bedwingen, van Hubert hoorden we dat er vergevorderde plannen zijn om de gehele weg te asfalteren. Laat de trip omhoog niet in de weg staan van een geweldige mogelijkheid om een superaccomodatie te huren! Wij komen zeker weer terug…

  • Natasja schreef:

    Beste Jan en Inge,

    Van 15 juni t/m 29 Juni hebben we in jullie prachtige villa mogen verblijven. Een waar droom huis op een droom plek.
    Voor ons was de toegangsweg van en naar jullie huis wel een uitdaging. We vonden het op sommige stukken wel steil maar uiteraard weerhield ons dat niet om toch regelmatig weg te gaan en van de prachtige omgeving te genieten.
    Zijn naam is al vaker genoemd, maar wat een fijne man is Hubert jullie fantastische boven buurman (Ik heb wat in jullie boekje daar geschreven en dan lezen jullie wel waarom).
    Bedankt voor de fijne tijd die we daar mochten hebben en wensen jullie daar later een hele fijne toekomst toe.
    Misschien tot een volgende keer.

    Natasja.

  • Jaap en Els schreef:

    Onze vakantie van drie weken zit er weer op. We hebben het buitengewoon naar ons zin gehad in Casa Romy. Prima locatie zeker om de prachtige omgeving met al zijn bezienswaardigheden te ontdekken. Het huis is van alle gemakken voorzien, dus niets dan lof. Ook was buurman Hubert er als er problemen waren, heel fijn. Ook voor ons was de weg naar boven een belevenis maar het heeft ons niet weerhouden om van alles te ondernemen. We wensen Inge en Jan veel succes met de Casa.

    Met vriendelijke groet,
    Jaap en Els

  • Martin en Hilde schreef:

    Beste Jan en Inge,

    We verbleven van 1 tot 15 december 2012 in jullie spaanse villa.
    Het huis heeft een fantastisch uitzicht en is voorzien van alle faciliteiten.
    Het weer was zeer aangenaam: elke dag volop zon, temperaturen rond 19° C!
    We hebben enorm genoten en hopen nog terug te komen!
    Ook Hubert en zijn vrouw verdienen een pluim voor de hulp en de babbel. (en ook el perro chica)

    Prettige feesten!
    Martin en Hilde

  • Henk en Rita Struik met vrienden Jan en Renate Pieksma schreef:

    Beste Inge en Jan,

    Wat een prachtig huis!! We hebben met z’n vieren heerlijk 10 dagen hier mogen verblijven. Alles was aanwezig, er ontbrak werkelijk niets.
    De werkelijkheid overtrof vele malen de mooie foto’s die op jullie web-site staan.
    Vooral het spectaculaire uitzicht en de rust rondom het huis waren geweldig.
    De weg door de bergen went wel, blijft spannend. Niet voor de bestuurder, maar voor de dames achter in de auto.
    Hebben ook Hubert ontmoet, zeer gezellige man.

    Kortom niets dan lof, we hopen zeker terug te komen.

    Met vriendelijke groet,
    Jan en Renate, Henk en Rita.

  • Daniela Schlegel schreef:

    Guten Tag,

    Wir sind zurück in der kalten Schweiz und wollten uns kurz bedanken. Es hat alles super geklappt. Hubert und seine Frau sind sehr nett und haben alles perfekt gereinigt und im Griff.
    Wir haben die Sonne, das Haus, den Pool und einfach das Nichtstun sehr genossen.
    Nun wünschen wir Ihnen schöne Tage in Andalusiën.

    Freundliche Grüsse aus der nassen und kalten Schweiz.

    Daniela Schlegel

  • Fam. Winkelhagen schreef:

    Beste Jan en Inge,

    Wij hebben van 18-24 augustus genoten van jullie heerlijke huis en zwembad! De kwaliteit van de weg naar boven is prima, maar ik vond het steil en bochtig en als je daar niet van houdt is het een uitdaging om erop uit te gaan….
    Wij hebben geen muggen gezien dus elke avond tot laat kunnen genieten van dat prachtige uitzicht zonder gezoem. In het huis ontbrak het werkelijk aan niets! Alles is aanwezig, heerlijk!! Ik zou jullie prachtige villa zeer zeker aanbevelen aan anderen! De borg is binnen 1 week na vertrek teruggestort, fijn!! Kortom: Een Super Vakantie op Een Super Plek!!!

    Vriendelijke groet,
    fam. Winkelhagen

  • fam Donners schreef:

    Beste Inge en Jan,

    Net als het vorig jaar wederom 2 weken van jullie geweldige casa genoten. Van 23 juni tot 7 juli 2012.
    We wisten al wat ons te wachten stond en dat was een heerlijke gedachte. Na een druk jaartje heerlijk uitgerust en puur geluierd! Dat hoeft natuurlijk niet want je kunt je zo moe maken als jezelf wilt. De omgeving en de costa: geweldig!
    De weg naar boven is vernieuwd en zeer goed begaanbaar. Bedankt voor het uitlenen van jullie mooie bezit en vergeet vooral niet zelf veel te genieten. Wij raden iedereen aan om jullie Casa Romy te gaan ‘beleven’.

    Liefs van fam Donners.

  • Ed van Leeuwen schreef:

    Beste Jan en Inge,

    Ik heb zonder twijfel de juiste keuze gemaakt uit vele huizen die er te huur zijn. Van 9 t/m 30 april 2012 heb ik (afwisselend met mijn zoon en schoondochter, dochter en schoonzoon) van Casa Romy en de omgeving mogen genieten. Wat een geweldige stek is dit! De rust en privacy, het fenomenale uitzicht, de complete uitrusting van Casa Romy, het geweldige zwembad. In één woord fantastisch! Ik hoop in de toekomst nog een keer terug te kunnen komen.
    Bedankt!

    Groet,
    Ed van Leeuwen
    Dronten

  • Wim en Corrie Wisse schreef:

    Hallo Inge en Jan,

    Hartelijk dank voor de mooie Kerstgroet!

    Leuk om weer even het plaatje van Casa Romy te zien.
    Weer even terugdenken aan de vakantie en dat doe ik met warme gevoelens.
    Het huis en de plek zijn werkelijk fantastisch!

    We wensen jullie vanuit Vlissingen goede Kerstdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar!

    Met vriendelijke groet,
    Kees en Corrie Wisse

  • Lieve Inge en Jan,

    Afgelopen 10 september was Casa Romy wel heel erg feestelijk ter gelegenheid van de bruiloft van jullie dochter.
    Wat een fantastische plek om een bijzonder huwelijk te vieren, met een fantastische uitzicht, dus spectaculaire foto’s tijdens en na de ceremonie.

    Klik op de foto voor de volledige foto rapportage.

    Ik wil Nicole en Remco nogmaals heel veel geluk toe wensen en nog veel mooie dagen in de toekomst, met familie in jullie prachtige vakantiehuis.

    Groeten van Marielle Jongmans, trouwambtenaar van http://www.bijzonderhuwelijk.nl

  • Bea, Sindy en Arnold schreef:

    Van 13 tot 20 augustus hebben we een heerlijke week vakantie gehad in Casa Romy.
    De weg naar Casa Romy was, zoals aangekondigd, wat hobbelig maar met onze gehuurde Seat Ibiza ging het prima. Zelfs in het donker was het goed te doen.

    Het huis is van alle gemakken voorzien en de ligging op de berghelling is echt prachtig met een adembenemend uitzicht. Omdat we slechts een weekje hadden geboekt zijn we niet veel onderweg geweest, maar de omgeving is absoluut de moeite waard om met de auto te ontdekken. Boodschappen (Lidl en Eroski) zijn dichtbij te vinden en ook het strand is vlakbij.

    Ook prettig is de aanwezigheid van Hubert (Belgisch). Hij woont vlakbij en is ook degene die je ontvangt bij aankomst en die je kunt bellen bij vragen/problemen. De eerste dag hadden we zo’n klein “probleempje” (geen warm water), en na een telefoontje was Hubert er binnen 5 minuten om de lege gasfles te vervangen. Prima service dus.

    Conclusie is dan ook dat Casa Romy een prima woning is om je vakantie door te brengen.

    Groeten van Bea, Sindy en Arnold

  • Fam. Van der Valk schreef:

    Verblijf van 23-07-2011 tot 13-08-2011.
    3 weken lang genoten van jullie geweldige huis. De eerste rit naar boven was spannend, maar eenmaal boven bij het huis was dat allemaal vergeten! Wat een uitzicht en wat een tuin! Het huis is van alle comfort voorzien en dat maakt het verblijf echt super. Tip voor de toekomstige huurders: Haal vooraf wat boodschappen, de woning ligt wat afgelegen en de weg is wat minder goed begaanbaar. In Algarobbo-costa zit een grote Lidl (zondags gesloten) en nabij Velez Malaga enTorre del mar, afrit 272, zit een grote Centro Comercial. Hier is een zeer grote supermarkt Eroski waar echt alles te koop is. Overigens is de omgeving ook zeer de moeite waard! We hebben geweldig genoten en we hopen nogmaals een vakantie door te kunnen brengen in Casa Romy.

    Fam. Van der Valk

  • Bert Veldman schreef:

    Casa Romy is een prachtig huis met werkelijk alle comfort. De ligging bovenop de berg zorgt voor een fantastisch uitzicht over de zee en enkele grote plaatsen. Door deze ligging is het enorm rustig en is er volledige privacy. Dit brengt echter ook met zich mee dat de weg naar de ‘bewoonde wereld’ niet optimaal is. Het is een gedeeltelijke zandweg met kuilen. Een bestuurder met enige ervaring zal er geen enkel probleem mee hebben. Een 4×4 is niet nodig; met onze gehuurde Ford Focus ging het prima. In 10 minuten ben je van ‘beneden naar boven’. Print voor het vertrek wel de uitgebreide routebeschrijving op deze site, anders wordt het wat lastig om de weg te vinden.
    Het huis zelf is zoals gezegd heel comfortabel; prima bedden en heerlijk zittend meubilair. Goed werkend internet met verbinding tot in de tuin/terras. Woning heeft meerdere terrassen. Je kan heerlijk ontbijten met een prachtig uitzicht op ‘beneden’. Zwembad is voldoende groot, verder een groene tuin met veel planten. De buurman even verderop is de beheerder van de woning. Zeer vriendelijke Belg. Het is heel prettig om iemand dichtbij te hebben voor het geval er iets is, al hebben wij er dan geen gebruik van gemaakt. De woning is ook voorzien van alle dingen die je op vakantie wel eens mist zoals een kaasschaaf, goede messen, koffiezetapparaat, oven etc.
    In Andalusie is veel te doen. Ofschoon de woning een centrale ligging heeft heb ik me wel een beetje verkeken op de afstanden. Anderhalf uur rijden, zeker over de binnenwegen is wel de basis.
    Verder is het handig om voordat je naar boven gaat even boodschappen te doen zodat de vakantie direct kan beginnen!
    Kortom perfect huis waar we graag nog eens terugkomen!

  • Fam Donners schreef:

    Wij hebben van 26 juni tot 9 juli 2011 ontzettend genoten van jullie heerlijke villa Casa Romy. Zeer compleet ingericht. Hoog in de bergen met een geweldig uitzicht. Alles goed proper en goede bedden. Zwembad is top!
    Wij zijn heerlijk uitgerust en komen graag nog eens terug!
    Met dank aan Hubert als aanspreekpunt terplekke wanneer er vragen zijn. Geeft een veilig gevoel.
    Een echte aanrader!!
    Met vriendelijke groeten Peter en Gerry.

  • Fam. Bottema schreef:

    Beste Jan en Inge,
    We zijn 14 dagen op vakantie geweest in Casa Romy en hebben enorm genoten. Het huis is van alle gemakken voorzien. De ligging is geweldig met een prachtig uitzicht op zee en de bergen. Het zwembad is heerlijk. We hebben allerlei uitstapjes gemaakt, zowel naar toeristische oorden als kleine plaatsjes ontdekt. Casa Romy is echt een aanrader!

  • Fam. van Kesteren schreef:

    Hallo Jan en Inge,
    Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in Casa Romy! Het huis is schitterend en ook de tuin en het uitzicht! Het ontbreekt echt aan niets. De kinderen en wij ook hebben erg genoten van het grote zwembad, we zijn echt tot rust gekomen.
    Het weer was perfect, rond de 30 graden, niet te veel wind. Voor de muggen in de avond was de serre echt een uitkomst, kan je lekker de deuren openzetten, met de horren dicht.
    Ook hebben we veel uitstapjes gemaakt, waaronder Nerja en grotten, Marbella, maar Ronda vonden we vooral erg mooi! Jullie hebben hele aardige buren, we voelden ons gelijk ‘thuis’.
    Groeten van Rogier, Wendy, Mitchel en Jazy

  • Ralph en Britta schreef:

    Een ideale plek om te genieten van een heerlijke vakantie, om tot rust te komen en te genieten van je privacy. Terwijl je via de goed berijdbare en niet gevaarlijke weg naar boven rijd heb je nog geen benul van de prachtige ligging, het luxe zwembad en de gerieflijke villa. Echt een stukje paradijs op aarde. In en om het huis vind je alles wat je maar wenst, zo is het huis luxe ingericht en is het uitzicht en de locatie fenomenaal! De inrichting van de villa is goed met o.a:magnetron, vaatwasser, wasmachine, oven, ceramische kookplaat, koel/vriescombinatie, tv en CD-speler. Twee slaapkamers en twee badkamers, mooi zwembad met buitendouche en barbecue erbij. In de omgeving is genoeg te beleven, leuke markten waar je heerlijk kunt shoppen, je kunt naar het strand, verschillende steden aandoen maar ook genieten van het prachtige landschap van Andalusië.
    Binnen 20 minuten ben je aan de boulevard en het strand.
    Absolute aanrader. Wij gaan volgend jaar in ieder geval weer.

  • Alexandra und Daniel schreef:

    Liebe Familie Slag,

    wir wollten uns noch einmal bei Euch für die schöne Zeit in der Casa Romy bedanken. Das Haus ist superschön und wir haben uns sehr wohl gefühlt. Es hat uns super gefallen und kommen bestimmt mal gerne wieder!!! Auch Hubert hat sich super um uns gekümmert und war uns immer ein netter Ansprechpartner!
    Euch noch viel Spaß und gute Erholung!!

    Liebe Grüße

    Alexandra und Daniel Dierkes
    Hannelore und August Schammel

  • Ingrid en Dries schreef:

    Hallo Jan en Inge,

    We hebben 3 weken in jullie mooie villa mogen verblijven en het is ons heel goed bevallen. We hebben genoten van het fijne zwembad, de rust, en de privacy. Wat uitstapjes in de omgeving betreft, vonden we de alpujarras een aanrader. Maar met een goed boek bij het zwembad konden wij het vooral heel goed uithouden en we zijn echt tot rust gekomen.
    Jullie tip om een goede auto met hoge wielbasis te huren kunnen we iedereen aanbevelen want wij met onze ´gewone´ auto hadden er toch een beetje spijt van dat we die niet gehuurd hadden. Maar verder hebben we een hele fijne vakantie gehad.
    Misschien komen we nog wel eens een keertje terug!

    Groetjes,
    Ingrid en Dries

  • Astrid en Ceciel schreef:

    Hallo Jan en Inge

    Lekker samen met een vriendin tot rust komen is echt gelukt in jullie woning. De woning is erg mooi en luxe. Zelfs in april was het weer heerlijk. Elke dag in korte broek/ zomerjurkje en zelfs in bikini bij het zwembad .
    Daarnaast toch ook nog veel gezien. Nerja, Frigiliana, Alhama Granada en El Torcal. Allemaal de moeite waard en zo waren onze 4 dagen snel voorbij.
    Het eten van tapas in Algarrobo is een ervaring op zich. Elke keer weer een nieuwe verassing wat er gebracht werd. Alles was even heerlijk en absoluut erg goedkoop. Maar je eet samen met de plaatselijke bevolking. Dat maakt het toch wel heel speciaal.
    We hebben echt genoten en komen ongetwijfeld nog een keer weer. Misschien mogen onze mannen dan ook wel mee.

    Astrid en Ceciel

  • Sonja en Bert Arfman schreef:

    Hoi Jan & Inge,

    Na een enerverende (1e) tocht naar “boven” en een geweldig ontvangst door een goed (telefonisch) coachende Hubert zijn we aangekomen bij een schitterende bungalow. De omgeving werd de volgende ochtend eerst zichtbaar. Alles in één woord: GEWELDIG!!
    Twee weken volop genoten van omgeving, luxe in en rondom het huis en het stralende weer. Voor het zwembad, iets te vroeg in het seizoen, komen we graag nog eens terug op een later tijdstip. Een tochtje naar EL TORCAL is zeer wel aan te bevelen, wat een natuurschoon/geweld. Uiteraard nog veel meer andere uitstapjes gedaan, allemaal even fraai.

    Met vriendelijke groet,

    Sonja & Bert Arfman

  • Menno en Sandra schreef:

    Jan en Inge,

    Al was het maar kort, wij hebben genoten van jullie huis! Geweldige ligging omringd door alle luxe van het huis. In combinatie met veel zon, was onze vakantie meer dan geslaagd!
    Wij komen graag nog een keer terug.

    Hartelijke groet.

  • Hetty en Gerard schreef:

    Hallo Inge en Jan,

    Wij hebben genoten van een weekje vakantie in jullie prachtige Casa Romy, Overweldigend uitzicht over de zee en de bergen. Wij hebben prachtige tochten in de omgeving gemaakt. o.a. Alhama de Granada (aanrader!!!) en de markt op donderdagmorgen in Frigiliana en de kust bij Nerja. Ook het wandelen in de omgeving van het huis is ook heel erg mooi. Het was geweldig. En vergeet ook niet El Torcal in de buurt van Antequera ook zeer zeker de moeite waard. Al met al een prachtig weekje en wie weet tot een volgende keer.

    Groetjes
    Mia en Henk en Hetty en Gerard.

  • Ronald en Thessa schreef:

    Hoi Inge en Jan,

    Zon in november! Wij hebben genoten van ons korte verblijf hier, van 28-11 tot 01-12-2008. Voor ons heel welkom. Zittend in de zon, uitkijkend over de zee en het dal genieten we van dit heerlijke plekje. We kunnen ons voorstellen dat dit fantastisch is in de zomer als je ook het zwembad kan gebruiken.
    De omgeving is prachtig, maar we zijn hier veel te kort om al dat moois te bekijken.
    We wensen jullie en alle andere gasten na ons veel plezier in dit heerlijke huis.

    Groetjes,
    Ronald en Thessa

  • Fam. Janssens schreef:

    Begin juli brachten wij onze vakantie door in Casa Romy. Het uitzicht, de rust, de inrichting van het huis, het mooie zwembad, … alles is hier aanwezig om een fantastische vakantie te beleven.
    De eerste keer dat je de weg naar het vakantiehuis moet nemen, verschiet je wel een beetje maar na een paar dagen is het alsof je nooit iets anders deed.
    In het dorp beneden zijn er genoeg winkels om je te voorzien van een natje en een droogje en de plaatselijke eetgelegenheden zijn zeker niet slecht. Toen wij naar het stand gingen, hadden we dat haast voor ons alleen! We bezochten ook enkele plaatselijke markten maar dat stelde niet veel voor. Shoppen (kleding) kan je best doen in Malaga stad of in het nabijgelegen winkelcentrum.
    Wij beleefden een zeer aangename tijd in Casa Romy en komen er zeker nog terug!

    Fam. Janssens.

  • Hallo Jan en Inge Slag,

    Wilde even zeggen dat jullie een mooie website hebben. Ziet er erg profi uit. Doe weer ideeën op voor onze eigen site.
    Succes met de verhuur.

    Groeten, Marco en Marlene, Goor.

  • Fam. van Gils schreef:

    Beste Jan en Inge,

    Vanaf 21 juli hebben wij een tweetal weken in jullie prachtige huis doorgebracht.
    Wij hebben werkelijk een fantastische vakantie gehad en genoten van de privacy en de luxe van het huis en zwembad. Zoals bij iedere vakantie kost het altijd even tijd om je draai te vinden maar wij hebben naast het simpele vermaak van zon, zee, strand en zwembad, behoorlijk wat van de omgeving gezien.

    Wij zullen zeker nog een keer terugkomen!

    Fam. van Gils

Talen
DutchEnglishGerman
Aanmelden Nieuwsbrief
Naam:
E-mail adres:
 
Facebook

Als u Casa Romy leuk vindt, klik dan op de ‘Vind ik leuk’ knop hierboven.
Daarmee doet u ons een groot plezier en u blijft automatisch op de hoogte van alle gebeurtenissen bij Casa Romy.

Het weer